Taalkeuze

Español Nederlands 


Adres

Maskerbloemstraat 28
3053 EE Rotterdam
Nederland
T/F: +31 (0)10 2657957
Mob.: +31 (0)647946626

Cursussen en vertalingen

Spaanse cursussen voor particulieren en in-company taaltrainingen.

 Cursuslocaties:

 

-      Wijkaccommodatie Castagnet Hillegersberg Schie­broek: Larikslaan 200, 3053 LG Rotterdam

-          Idioma: Maskerbloemstraat 28, 3053 EE Rotterdam

-          De Veste: Ridder van Catsweg 300, 2804 RS Gouda 

 

De cursussen Spaanse taal en cultuur van Idioma zijn conform de niveaus van het Gemeenschapelijk Europees Referentiekader Moderne Vreemde Talen (Niveau A1 tot C1+).
Aan het einde van de cursus ontvangt u een Certificaat van deelname waarin uw niveau en het aantal lesuren vermeld staan. Voor het behalen van dit certificaat is het noodzakelijk 80% van de lessen van de cursus bij te wonen.


 

Workshops Spaanse keuken: introductie in de Spaanse culinaire wereld door typische en lekkere recepten van de Spaanse keuken, met name TAPAS.

Vertalen van Nederlands naar Spaans van alle soorten schriftelijke stukken, zakelijke of technische documenten, brochures, handleidingen en websites. Wij zijn gespecialiseerd in juridische teksten. Wij verlenen ook beëdigde vertalingen van officiële documenten. Meer informatie over onze vertaaldiensten vindt u op www.vertalingen.idioma.nl

Als u uitgebreidere informatie wenst te ontvangen betreffende de inhoud en tijden van de cursussen en workshops of een offerte voor een vertaling wil aanvragen, neem dan contact met ons per e-mail info@idioma.nl o door het invullen van het beschikbare formulier dat te vinden is onder de sectie contact.  
 

 Print pagina     Neem contact met ons op